Transport från Polen till Sverige

Kombinerade transporter eller annars multimodal transport av varor i ett avtal, men även minst två transportsätt. Bäraren är ansvarig för lasten, trots det faktum att den kan transporteras såväl med tåg, båt och bilar. Detta läge beskrivs i FN: s konvention om internationell multimodal transport av varor Act 1980

Ett exempel på kombinerade transporter, transport till Polen från Sverige. Anta att en behållare av kol sänds från företaget i Schlesien trucken till Gdansk, där det hanteras på skeppet. Fartyget seglar till den svenska staden Karlskrona, och sedan igen det lastas på en lastbil för att komma till din destination. I det här exemplet är två åtgärder som används transporter, som utgjorde den huvudsakliga fartyget. Transporter mellan länder som Sverige och Polen, kan endast utföras med hjälp av multimodala metoder, genom ett professionellt företag transportfirma.

Leave a Reply